xactfood ITSENÄISTEN JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 30 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
Tapahtumat
Lisäansioita
Artikkelit / Tiedotteet
HBN-sateliittilähetykset

 

 

Henry Burdickilla on olennainen rooli Herbalifen painonhallinta- ja ravitsemustuotteiden kehittämistyössä.Yhtenä pääosakkaana ja Herbalifen johtajiston jäsenenä hän vastaa yrityksen lääketieteellisen ja tieteellisen neuvottelukunnan työn kehittämisestä. Burdick on Herbalifen varatoimitusjohtaja.

Henry Burdick on toiminut 35 vuoden ajan innovatiivisena ja hyvinvointialaa kehittävänä johtajana. Hän oli yksi Pharmaviten perustajista sekä sen hallituksen puheenjohtaja että toimitusjohtaja. Hän toimi myöskin Crystal Geyser Waterin toimitusjohtajana ja perusti Pharmanexin sekä toimi sen toimitusjohtajana. Pharmanexilla Burdick toi markkinoille viisi luontaistuotealan läpimurtotuotetta.

"Herbalifella on mahdollisuus muuttaa maailman terveystilannetta ja ravitsemusta. Henry tuo meille valtavasti asiantuntemusta, kokemusta ja menestystä hänen laajasta ravitsemuksen alalla tekemästään työstä. Se tulee edistämään meidän yrityksemme missiota," sanoi Herbalife toimitusjohtaja Michael O. Johnson. "Henryn ja Herbalifen yhdistelmä tulee olemaan uskomaton mahdollisuus yrityksellemme."