xactfood ITSENÄISTEN JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 30 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
Tapahtumat
Lisäansioita
Artikkelit / Tiedotteet
HBN-sateliittilähetykset

 

 

Lääkäri Päivi Mäkeläisen ajatuksia ANTIOKSIDANTEISTA ja HERBALIFEN tuotteista.

MIKSI LISÄRAVINTEITA TARVITAAN?

Elimistömme hyvinvointia uhkaavat monet tekijät, kuten epäterveellinen ravintoaineköyhä ruoka, lisäaineet, ympäristömyrkyt, raskasmetallit, virukset ja bakteerit. Nämä tekijät saavat aikaan vapaita radikaaleja eli hapettavia tekijöitä, jotka härskiinnyttävät ja rappeuttavat soluja ilman antioksidanttien toimintaa.

Monet vitamiinit ja hivenaineet ovat antioksidantteja. Useissa kasviksissa, hedelmissä, marjoissa ja yrteissä on runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit ovat todellisia terveyden ja elämänlaadun puolustajia ja ne täydentävät ja tehostavat toistensa vaikutusta. Riittävä antioksidanttien saanti voi ehkäistä tai hidastaa rappeutumissairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja, kaihia, aivoinfarktia, nivelreumaa, syöpää sekä hermoston ja lihaksiston sairauksia.

Monien asiantuntijoiden mielestä vitamiinien ja muiden ravintotekijöiden merkitys sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa on käynyt yhä ilmeisemmäksi.

Nykyään katsotaan vitamiini- ja hivenainetarpeen olevan suurempi kuin ennen em. tekijöistä johtuen. Nykyravinnosta saamme näitä välttämättömiä ravintotekijöitä usein liian vähän.

Uusi tutkimus USA:ssa osoittaa, että vähemmän kuin 10 % väestöstä edes noudattaa ravitsemussuosituksia. Suomessa Kansaneläkelaitoksen julkaisusta vuodelta -86 käy ilmi, että vain n. 20 % suomalaisista söi riittävän monipuolisesti suosituksiin nähden.

Maailmalla on tehty lukuisia tutkimuksia, joiden mukaan suuri osa länsimaiden väestöstä ei saa kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita, vitamiineja ja hivenaineita normaaliravinnosta ja on alettu suositella lisäravinteiden käyttöä. Monet tutkijat ovatkin sitä mieltä, että lisäravinteiden aikakausi on tullut jäädäkseen ja että on täysin järkevää käyttää ravintolisiä, koska ne hyvin todennäköisesti hyödyttävät eivätkä aiheuta haittoja.

Itse olen käyttänyt Herbalifen ravintotuotteita jo yli viiden vuoden ajan lisäravinteena hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Näissä tuotteissa on sopivissa suhteissa hyvinvoinnillemme tarpeellisia ravintoaineita, vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Tuotteisiin olen ollut erittäin tyytyväinen. Olen saanut niistä virkeyttä, laihtunut muutaman ylimääräisen kilon ja jaksanut paremmin sekä työssäni että liikuntaharrastuksessani.

Suosittelen tuotteita kaikille!
Päivi Mäkeläinen