xactfood ITSENÄISTEN JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 30 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
Tapahtumat
Lisäansioita
Artikkelit / Tiedotteet
HBN-sateliittilähetykset

 

 

Taloustieteen tohtori Paul Zane Pilzer

Paul Zane Pilzer suoritti yliopistotutkinnon kolmessa vuodessa (tohtoriksi). Hän suoritti Mba- tutkinnon 15 kuukaudessa Whartonissa 22-vuotiaana. 24-vuotiaana hänestä tuli New Yorkin yliopiston apulaisprofessori. Hänestä tuli yksi Citibankin johtajista 22-vuotiaana ja varatoimitusjohtaja 24-vuotiaana. Citibankin aikoina hän aloitti useita liiketoimintoja ja ansaitsi ensimmäisen dollarimiljoonansa ennen kuin täytti 26 vuotta. Hän on ollut kahden USA:n presidentin hallituksen talousneuvonantaja. Vuonna 1990 hän kirjoitti kirjan "Rajoittamaton vauraus". Luettuaan kirjan Sam Walton:, Wal-Martin perustaja (yksi maailman rikkaimmista) sanoi Pilzeristä, että hän oli "hämmästynyt Pilzerin businesskapasiteetista ja hänen kyvystään kirjoittaa siitä maallikon kielellä".

Pilzerin kysytyimpiä aiheita:
- rajoittamaton vauraus
- Tämän päivän ja huomisen talousilmasto ja mitä tehdä sille
- liiketoiminnan taloudelliset trendit
- mahdollisuudet suoramarkkinoinnissa.

Kirjassaan The Next Trillion Paul Zane Pilzer
- Paljastaa totuuden, miksi puolet USA:n väestöstä on epäterveitä ja ylipainoisia
- Selittää, miksi kuluttajat alkavat kuluttaa vähemmän materiaalisia tavaroita ja alkavat sen sijaan etsiä
  sisäistä itsensä kehittämistä
- Jakaa kriittistä täytyy-lukea -tietoa yrittäjille, jotka tahtovat tietää, missä suurimmat mahdollisuudet ovat
  seuraavien kahden vuosikymmenen aikana
- Auttaa liikeihmisiä ja kuluttajia kontrolloimaan, mihin 1/7 heidän ansioistaan menee joka vuosi
- Tarjoaa piristävän terveys- ja hyvinvointivision - vision todelliseen hyvinvointiin, joka on paljon pintaa
  syvempi (skin deeper).

Uudella vuosituhannella olemme korvanneet rodullisen ja sukupuoleen liittyvän diskriminaation uudenlaisella diskriminoinnilla, joka perustuu henkilön painoon ja terveyteen. Rikas lihava mies -sanonnasta on tullut oxymoron (retoriikkaa ), ja köyhästä ja lihavasta on tullut synonyymeja.

Menneisyydessä köyhyys assosioitui laihuuteen ja sairaalloinen lihavuus vaurauteen; useimmat ylipainoiset ihmiset tänä päivänä kuuluvat taloudellisten kerrosten alimmille tasoille. Sairaalloinen lihavuus on miltei tuplaantunut kahden viime vuosikymmenen aikana -- karkeasti 15 % :sta 1980 27%:iin tällä hetkellä. 77 miljoonaa amerikkalaista on nyt kliinisesti sairaalloisen lihavia, ja 184 miljoonaa on ylipainoisia ja ei-terveitä.

Suomalaiset ovat maailman kolmanneksi lihavin kansa. Terveysongelmiakin meillä on runsaasti.

Keskimäärin 1/7 U.S. taloudesta tänä päivänä (n. $1.4 bilj.) on omistettu "terveydenhuolto businekselle". Nimi terveydenhuolto on harhaanjohtava nimitys, koska tämä 1/7 taloudesta on todella pyhitetty "sairaus –businekselle" – määritelty sanakirjassa "sairas terveys, sairaus, epäjärjestynyt, heikentynyt, tai epäterve tila, tai erityinen sairaus." 2010:een mennessä $1 lisäbiljoona U.S. taloudesta pyhitetään vielä nimeämättömälle Hyvinvointi/ "wellness businekselle".

"Sairaalloinen lihavuus lasten keskuudessa lisääntyy jopa nopeammin kuin aikuisten sairaalloinen lihavuus"

Tämä on vasta alkua. Baby Boomers tai suuret ikäluokat (38 – 56 –vuotiaat) ovat jo vastuussa historian suurimmasta osakemarkkinoiden noususta, asuntoboomista, Internetistä – lyhyesti, boomerit ovat vastuussa karkeasti $5 biljoonasta meidän tämänhetkisestä $10 biljoonan (=10 pot. 12) kansallisesta taloudestamme. Ja nämä suuret ikäluokat ovat lisäämässä vielä $1 biljoonan meidän talouteemme, kun he etsivät keinoa säilyttää sen, mitä he pitävät kalleimpanaan – nuoruutensa. Tällä hetkellä 50% amerikkalaisista käyttää jonkin sorttisia lisäravinteita ja niiden myynti on yli $70 miljardia. Kuitenkin vitamiini- ja mineraaliteollisuus on raapaissut vasta sen pintaa, mikä on mahdollista.

Ylipaino on taloudellinen ongelma EI biologinen ongelma.

Talouden lait ovat tuhoamassa ihmisten elämän. USA:ssa ravitsemusteollisuuden ja makeisteollisuuden takana on yhä yleisemmin tupakkateollisuus. Mainonnassa käytetään huippuosaajia. Mainokset sisältävät jopa samaa terminologiaa, jota ihmiset kuulevat kirkossa. Synnyttää luottamusta. Pakkauskokoja suunnitellaan niin, että saadaan haluttu myynnin nousu tapahtumaan. Hiilihydraattipitoiset ruuat aiheuttavat "riippuvuutta".

Vääränlaisella ravinnolla ihmiset alkavat lihoa. Lihavuutta on alettu pitää sairautena – ei talouden rakenteiden aiheuttamana seuraamuksena. Lääketeollisuus ja lääkärit keskittyvät lisääntyvässä määrin oireiden mukaiseen lääkitykseen. Näin lihavat alkavat käyttää päivittäin lääkkeitä. Pilzerin kommentti oli "tupakka- ja ravintoteollisuuden takana olevat piirit muistuttavat Äiti Teresaa verrattaessa heitä lääketeollisuuden takana oleviin.

"On edullista" pitää ihmiset lihavuuden kierteessä.

Pilzer oli kiinnostunut lihavuudesta havaittuaan, että 61 % amerikkalaisista on ylipainoisia. Hän kuvitteli ensin ongelmaa biologiseksi, kunnes alkoi tutustua ongelmaan lähemmin. Silloin hän havaitsi sen olevan taloudellinen. Esimerkkinä oli mm., että hän alkoi tutkia ihmisten ylipainoa Etelä-Kaliforniassa ja tarkasteli mm. näyttelijöitä. Silloin hän huomasi, että monien näyttelijöiden kunto olikin kohentunut vaikka ikää tuli lisää. Syynkin hän löysi; nämä ihmiset olivat alkaneet käyttää lisäravinteita. Hyvässä taloudellisessa asemassa olevat saavat tietoa enemmän ravinnosta sekä ovat kiinnostuneempia omasta jaksamisesta.

"HERBALIFE (=me) edustaa taloudellista ratkaisua taloudelliseen ongelmaan"
Arvio Herbalifen liikevaihdon olevan v. 2020 $10 miljardia. Nyt 2013 $6.5 mrd.
"Suurimmat yrittäjämahdollisuudet tulevat olemaan jakelussa tai mahdollisuuden levittämisessä pikemmin kuin hyvinvointituotteiden ja palveluiden tuottamisessa. "