xactfood ITSENÄISTEN JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 30 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
Tapahtumat
Lisäansioita
Artikkelit / Tiedotteet
HBN-sateliittilähetykset

 

 

Herbalifen ensimmäinen mittava lääketieteellinen seminaari pidettiin Espanjassa

Barcelonan yliopistossa Espanjassa pidetty Herbalifen sponsoroima Ravitsemus ja hyvinvointi -seminaari oli jättimenestys.

Vasemmalta: Professori R. Segura, Dr Walakhdani, Dr Judelson, Dr L May, Dr M Rosenberg

Joulukuussa pidettyyn tapahtumaan osallistui yli 150 lääketieteen ja ravitsemuksen ammattilaista ja alan opiskelijaa. Seminaarissa esiteltiin ajankohtaisia tutkimustuloksia ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä, lääketieteellisten ja ravitsemuksellisten menetelmien yhdistämisestä sekä ravitsemuksen merkityksestä hyvinvointia edistävänä tekijänä.

Herbalifen ja Barcelonan yliopiston yhteistyö huipentui päivän mittaiseen tapahtumaan, joka oli suurelta osin Herbalifen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Barcelonn yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan fysiologian professori Ramon Seguran ansiota.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimi Herbalifen Lawrence May, jolla oli kunnia esitellä yleisölle arvostettuja luennoitsijoita Euroopasta ja Yhdysvalloista. Tilaisuuden puhujat olivat:

  • MD Debra Judelson, Women's Heart Institute, Cardiovascular Medical Group of Southern California ja American College of Cardiologyn jäsen. Tohtori Judelson kertoi sydän- ja verisuonitautien lisääntymisestä ja siitä, miten sydämen hyvinvointiin voidaan vaikuttaa suunnitelmallisella ravitsemuksella.
  • Professori Edzard Ernst, Complementary Medicine, Peninsula Medical School, Exeterin ja Plymouthin yliopistot, Iso-Britannia. Maailman johtaviin yrttilääkinnän asiantuntijoihin kuuluva professori Ernst esitteli tuloksia yrttien käytöstä eräiden fysiologisten oireiden lievittämisessä.
  • Professori Ramon Segura, joka on eräs johtavista rasvahappoaineenvaihdunnan tutkijoista, esitteli suunnitelmallisen ravitsemuksen ja liikunnan suhdetta ja vaikutuksia elimistöön.
  • MD Ali-Reza Waladkhani, Trierin yliopisto, Saksa. Tohtori Waladkhanin erikoisalana on ravitsemuksen merkitys syövän ehkäisyssä. Hänen esityksessään tarkasteltiin kasvi- ja hedelmäperäisten fytokemikaalien tehtäviä ja niiden terveysvaikutuksia.
  • MD Mario Rosenberg kertoi ravintokuidun suotuisista terveysvaikutuksista lipideihin, sen roolista rasvojen imeytymisessä ja vaikutuksista ruuansulatuskanavassa sekä yleisesti.
  • Tohtori May esitteli tuoreen tutkimuksen, joka käsittelee soijaproteiinin hyötyjä osana ravitsemusta. Soijaproteiinin kulutus on kasvanut merkittävästi viime vuosina sen tunnustettujen terveysvaikutusten ansiosta. Soija on erinomainen proteiinilähde, jolla on osoitettu olevan kolesterolitasoa alentava, hormonitasapainoa kohentava sekä valtimoita suojaava vaikutus. Soijan antioksidatiivisilla vaikutuksilla saattaa liikunnan yhteydessä olla etua myös kypsään ikään ehtineiden naisten luuston suojana.

Tohtori May totesi: "Suuri osanottajamäärä ja saamamme palaute osoittavat, miten kiinnostavaksi seminaarin aihe ja terveyden ylläpitäminen yhdistämällä ennaltaehkäisevät toimenpiteet ja ravitsemus koetaan."

"Jatkuvasti saadaan lisää todisteita siitä, että tietyt ravintoaineet voivat edistää hyvinvointia, ja kuluttajat haluavat huolehtia itsestään entistä paremmin sisällyttämällä niitä ja tutkittuja lisäravintoaineita ravitsemukseensa."

Symposiumin päätteeksi puhujille pidettiin cocktailtilaisuus, jonka isäntinä toimivat Herbalife-yhtiö ja President's Teamin espanjalaiset jäsenet.

Tapahtuma oli valtava menestys, ja tänä vuonna on tarkoitus järjestää vastaavia tilaisuuksia myös muissa maissa eri puolilla maailmaa.