xactfood ITSENÄISTEN JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 30 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
  Hinnasto
Maksutavat
Tyytyväisyystakuu
Tapahtumat
Lisäansioita
Today lehti
HBN-sateliittilähetykset

 

 

HERBALIFEN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ostajalla on mahdollisuus vaihtaa tuote toiseen tai saada koko ostohinta takaisin. Jos haluatte palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoittakaa siitä jälleenmyyjälle 30 pv:n kuluessa ostopäivästä. Tämän maksuhyvityskäytännön lisäksi ostajaa koskevat kuluttajasuojalain mukaiset oikeudet.

Herbalife on Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n jäsen.

Herbalifen jälleenmyyjinä voimme tarjota Sinulle yksilöllisen ravinto-ohjelman olivatpa tarpeesi mitkä tahansa urheilusta lihasmassan lisäämiseen tai energian saantiin.

Itse painoa menestyksekkäästi pudottaneina me osaamme antaa myös toiselle parhaan taustatuen, neuvonnan ja seurannan, joka tarkoittaa sitä, ettet jää matkasi varrella yksin. Kierrämme karikot ja vältämme sudenkuopat yhdessä, sillä jokainen asiakkaamme saa tuekseen seurantajärjestelmämme: Tuki, neuvonta ja kannustus kaupan päälle koko ajan tavoitteeseesi asti.

Koska kaikki tuotteemme perustuvat uusimpiin, tutkittuihin tosiasioihin ja niillä on saatu tuloksia joita esittää.

Jokaisella alalla on suunnan näyttäjänsä. Herbalife johtaa edistyksellisimpien luonnonravintotuotteiden tuotekehitystä ja valmistusta. Viimeisin tieto ja teknologia on yhdistetty luontoäidin parhaisiin raaka-aineisiin , jotta voisimme aloittaa – tai jatkaa – tiellämme kohti terveytemme maksimointia