xactfood ITSENÄISTEN HERBALIFE JÄLLEENMYYJIEN SIVUT www.herbalife.com  

 
 

Etusivu
Toimintaa yli 20 vuotta
Maat joissa toimimme
Painonhallintatuotteet
Urheiluravitsemus
Kosmetiikkatuotteet
Jälleenmyyjät / Tilaus
Tapahtumat
Lisäansioita
Artikkelit / Tiedotteet
HBN-sateliittilähetykset

 

 

VOITTOISA URHEILURAVITSEMUS

Liikunnan harrastajana tai kilpailijana TAVOITTEESI OVAT KORKEALLA, kun pyritään mahdollisimman hyvään suoritukseen, elimistön tarpeet ovat suuret. On tärkeää, että tarjoat elimistöllesi parasta mahdollista ravitsemusta, jotta voisit päästä tavoittelemiisi tuloksiin.

Herbalife on auttanut ihmisiä painonhallinnassa ympäri maailmaa jo yli 30 vuotta, ja myös urheilijat ja muuten aktiiviset ihmiset voivat hyötyä sen ravitsemusasiantuntemuksesta. Urheiluravitsemus on monimutkaista ja tuntuu usein jopa sekavalta, mutta se voidaan yksinkertaistaa neljään perustekijään:

POLTTOAINE
POLTTOAINETÄYDENNYS
KORJAUSTOIMINNOT
PALAUTUMINEN

Herbalife tuotteet tukevat näitä neljää osatekijää. Tuotteissamme on helposti imeytyviä ja hyödynnettäviä hiilihydraatteja, proteiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, joita kaikkia elimistö tarvitsee pystyäkseen huippusuorituksiin. Jos haluat saavuttaa liikunnalliset tavoitteesi, ota Herbalife osaksi elämääsi.

NESTEENSAANTI
Juo nestettä 15 minuutin välein kun harjoittelet, urheilet ja kilpailet.

VINKKI:
Mausta vesi aaloe-yrttijuomalla, tai sekoita veden joukkoon hieman proteiinijuomajauhetta ja nauti.

Täydennä ruokavaliotasi Vitamiini-ja mineraalitableteilla sekä Cell Aktivaattorilla vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymisen ja hyväksikäytön varmistamiseksi.

Suoritukseen liittyvä venyttely sekä alku- ja loppuveryttely ovat tärkeitä elimistön korjaustöiden ja palautumisen kannalta.

Herbalife-tuotteita voivat käyttää kaikki liikunnan harrastajat sekä tavoitteelisesti harjoittelevat ja kilpailevat. Aktiivisuudestaan riippumatta jokainen saa Herbalife-tuotteista tarvitsemaansa polttoainetta ja täydennystä, ja ne voivat tukea elimistön palautumista ja korjaustöitä.


Nyt on John Hess tuonut 24H tuotteet urheilijoille suunnatut tuotteet... Niistä hyötyvät myös normaali treenaajat ja aktiiviset kuntoilijat.
 

 


24H Ravintoa urheilijoille

Klikkaamalla lisää suorituksia. Pääjohtaja M.Johnson